Disclaimer

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații înainte de a utiliza site-ul Oculax (www.oculax-pareri.ro). Accesul și utilizarea acestui site implică acceptarea și respectarea tuturor termenilor și condițiilor menționate în acest Disclaimer. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Informații generale

Oculax este o platformă online care oferă informații referitoare la sănătatea ochilor și îngrijirea acestora. Scopul nostru este de a promova conștientizarea și înțelegerea în ceea ce privește problemele legate de sănătatea ochilor, precum și de a oferi sfaturi și informații utile pentru a menține o vedere sănătoasă.

  1. Limitarea responsabilității

Informațiile furnizate pe acest site au caracter pur informativ și nu ar trebui să fie considerate ca substitut pentru sfaturile medicale și diagnosticul oferite de un medic specialist. Utilizarea informațiilor prezentate pe acest site se face pe propria răspundere. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice daune sau consecințe rezultate din utilizarea sau interpretarea incorectă a informațiilor de pe acest site.

  1. Consiliere medicală

Recomandăm cu tărie consultarea unui medic oftalmolog sau a altui specialist înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ochilor. Fiecare individ are nevoi și circumstanțe unice, iar un diagnostic corect și un tratament adecvat pot fi determinate numai de către un profesionist medical calificat. Oculax nu oferă sfaturi medicale și nu își propune să înlocuiască consultul medical profesionist.

  1. Acțiuni personale

Utilizatorii acestui site sunt responsabili de orice acțiuni întreprinse pe baza informațiilor furnizate aici. Nu putem fi făcuți responsabili pentru rezultatele sau consecințele oricăror acțiuni personale derivate din utilizarea informațiilor prezentate pe acest site.

  1. Acuratețea informațiilor

Echipa Oculax se străduiește să ofere informații precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta că toate informațiile prezentate pe acest site sunt întotdeauna complete, exacte, fiabile sau actuale. Utilizarea informațiilor se face pe propria răspundere a utilizatorului.

  1. Conținutul extern

Site-ul Oculax poate conține legături către alte site-uri sau resurse externe. Aceste legături sunt oferite doar în scop informativ și nu implică nicio aprobare din partea noastră. Nu suntem responsabili pentru conținutul, acuratețea sau disponibilitatea acestor resurse externe și nu ne asumăm nicio răspundere pentru daunele sau pierderile rezultate din utilizarea acestora.

  1. Drepturi de autor

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site (inclusiv text, imagini, grafică, logo-uri, videoclipuri etc.) aparțin Oculax sau furnizorilor noștri de conținut. Orice utilizare, reproducere sau distribuire a conținutului fără permisiunea noastră scrisă este strict interzisă.